Pronájem, Chata, 60 m2 - Zderaz

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK,
Druh: rodinná rekreace
Typ: pronájem
Okres: Chrudim
Lokalita: Zderaz
PENB: G
Aktualizace: 08.01.2024 11:48
Číslo zakázky: 4/2024
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 44 m2
Výměra pozemku: 1149 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Nabízíme k dlouhodobému nájmu samostatně stojící chatu se zahradou v obci Zderaz (okr. Chrudim). Chata se nachází na okraji obce, v klidné rekreační lokalitě. Sestává ze dvou nadzemních podlaží. V přízemí je situována kuchyň s obývacím pokojem, koupelna, vstupní hala, ve 2. NP jsou umístěny dva pokoje (z jednoho je výstup na lodžii). Zavedena je elektřina 230 i 380 W, zavedena je voda (obecní vodovodní řad), objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Topení je zajišťováno krbovými kamny umístěnými v přízemí chaty. Instalován je solární panel (určen jen pro větrání a částečný ohřev vzduchu v chatě). TUV je zajišťováno elektrickým bojlerem. Kolem domu se nachází rozlehlá zahrada s okrasnými a ovocnými dřevinami. Před chatou je zápraží, vedle chaty technický přístavek, pod chatou v zahradě je zbudováno venkovní posezení. Obec Zderaz se nachází nedaleko rekreační lokace Budislav a Toulovcovy maštale (lesem jsou chůzí vzdáleny cca 4 km), zámek Nové Hrady - cca 5 km, Zámek Litomyšl - 20 km.
Podmínkou nájmu je složení jistoty ve výši 25.000,-- Kč a zaplacení provize RK. Chata není určena k trvalému bydlení. Nájem lze sjednat od 1. února 2024.
Realitní makléř:

Zuzana Burdová, Ing. Mgr.
tel: 420606619736

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 324 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop