Prodej ubytování, 1 050 m2 - Bojanov - Horní Bezděkov

Cena: 11 950 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 51 469 Kč měsíčně
Druh: hotel
Typ: prodej
Okres: Chrudim
Lokalita: Bojanov
PENB: G
Aktualizace: 15.04.2024 15:32
Číslo zakázky: 55937
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Oblast okolo vodní nádrže Seč je velmi vyhledávanou lokalitou a z nabídky tohoto penzionu dělá investiční příležitost s velkým potenciálem. Nejedná se však pouze o ubytovací zařízení jako takové, součástí penzionu je i restaurace, wellness, venkovní bazén, beach volejbalové hřiště, tenisový kurt a dětské hřiště. Toto místo je ideální pro školy v přírodě, sportovní soustředění, ale i firemní teambuildingy, svatby a romantické pobyty ve dvou.

Ubytovací část je složena z 12 pokojů v centrální zděné budově, dřevěného srubu a tří samostatných chatek. Všechny typy ubytování jsou plně vybaveny a mají vlastní sociální zázemí. Restaurační část je složena z restaurace s barem, venkovní zahrádkou a grilem. Vše je opět plně vybaveno. Jednoznačně nejpoutavější částí tohoto penzionu je nepochybně wellness, kde najdete kádě na pivní lázeň, vířivku, saunu a solnou jeskyni.

Sečská přehrada je primárním zdrojem sportovního a rekreačního vyžití. V okolí se ale nachází spousta turistických a cyklistických tras všech typů náročnosti a ani zimní sezóna není limitována díky trasám pro běžkaře.

Celý komplex je v plně funkčním stavu, nachází se v osobním vlastnictví a k dispozici je po dohodě. S financováním formou hypotečního úvěru Vám rádi pomůžeme.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 205 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop