Prodej rodinné domy, 108 m2 - Stolany

Cena: 7 800 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 33 594 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Chrudim
Lokalita: Stolany
PENB: B
Aktualizace: 25.06.2024 21:02
Číslo zakázky: 60549
Zastavěná plocha: 138 m2
Výměra pozemku: 635 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Chtěli byste na Vánoce bydlet v novém domě? Pokud ano, máme pro Vás nabídku krásného domu 4kk v obci Stolany u Chrudimi. Dům je typově bungalov, přízemní, samostatně stojící se zastavěnou plochou 138 m2, s dispozicí 4+kk (108 m2) s pozemkem o celkové ploše 635m2, nacházející se ve stávající vilové zástavbě s rodinnými domy. Předpokládaný termín dokončení a kolaudací je v říjnu 2024.

Dům je prostorný, světlý, po vstupu se nacházíme v zádveří s chodbou (3,6 m2) s prostorem pro vestavěnou skříň. Kuchyň s jídelnou (27,7 m2) + spíž (1,9 m2), která je propojená se vstupem do obývacího pokoje (24,5 m2) tvoří jednu velikou místnost o celkové ploše 52,2 m2. Dále zde máme tři ložnice (14,1 m2, 10 m2 a 10,8 m2). Velkou výhodou kuchyně je navazující samostatná spíž s oknem pro uložení potravin. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a vanou (160x80), topným žebříkem, umyvadlem a společně s WC. V domě je další samostatné WC s umyvadlem a prostorem pro pračku a sušičku.

Rodinný dům je nepodsklepený s valbovou střechou a je bez obytného podkroví. Základy domu jsou betonové, nosné svislé zdivo je z pórobetonu (Ytong), krovy jsou dřevěné, krytina střechy je skládaná tašková. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem. Podlahové vytápění je řešeno systémovou deskou REHAU a společně s ohřevem vody je zajišťováno plynovým kondenzačním kotlem Bosch Condens. Součástí vnitřního vybavení domu budou obklady, dlažby a zařizovací předměty v koupelně a WC, plovoucí podlahy či vinyl a interiérové dveře.
Dům je napojen na vodovod, splaškovou kanalizaci, elektřinu a plyn. Dešťová voda je svedena do vsaku na pozemku. Přístup k domu je zajištěn přes obecní komunikaci a parkování vozidel je navrženo na zpevněné ploše na vlastním pozemku.

Celková kupní cena zahrnuje pozemek, dokončený dům včetně kompletně zařízené koupelny a obou WC, nášlapné krytiny (plovoucí podlaha či vinyl) a interiérových dveří ve všech místnostech, zpevněných ploch dle projektové dokumentace a plotu na čtyřech stranách pozemku včetně vjezdové brány a branky. Vizualizace slouží jen pro inspiraci o budoucí podobě interiéru domu.

Obec Stolany je vzdálená pouhé 4 km od Chrudimi. V obci a blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost (základní a mateřská škola, dětské a fotbalové hřiště, hostinec) a v sousední obci Sobětuchy (supermarket). Zastávka BUS MHD je vzdálena cca 300 m od domu. Centrum Chrudimi s okresní nemocnicí cca 12 min od domu. V případě zájmu Vám pomůžeme se získáním výhodného financování. Pro více informací nebo domluvení si prohlídky domu mě neváhejte kontaktovat. Vřele Vám tuto nemovitost doporučuji.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 86 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop