Dům s 5 byty, Skuteč, Fimberk

Cena: 14 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 62 451 Kč měsíčně
Druh: nájemní domy
Typ: prodej
Okres: Chrudim
Lokalita: Skuteč
PENB: G
Aktualizace: 23.05.2024 13:02
Číslo zakázky: 6384880
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 484 m2
Obytná plocha: 375 m2
Výměra pozemku: 799 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220/380
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Tato nemovitost se nachází ve Skutči, v ulici Fimberk. Jedná se o zděný rodinný dům s nově vybudovanými pěti byty, přičemž každý byt má svůj samostatný vchod a měřidla. V roce 2013 započala rozsáhlá rekonstrukce prvního nadzemního podlaží, kde byly vybudovány tři zcela nové byty včetně nových betonových podlah, byla instalována nová okna a provedeny nové rozvody elektřiny, odpadů a vody. Dále byly instalovány nové koupelny a kuchyně.

Rekonstrukce pokračovala v dalších letech kdy byla opravena střecha a okapy, instalován nový plynový kondenzační kotel a provedena nová elektropřípojka a rozvaděč pro celý dům. Byly také provedeny nové rozvody elektřiny pro společné prostory a instalováno nouzové osvětlení. V roce 2021 začala kompletní rekonstrukce přízemí, kde byly vybudovány další dva byty a bylo nainstalováno nové tepelné čerpadlo, které vytápí celý dům.

Dům se nachází nedaleko centra Skutče, kde je veškerá občanská vybavenost. Celková plocha bytů činí 375m2.

Nemovitost je dlouhodobě obsazena nájemníky a je ideální pro investora, který plánuje celý dům pronajímat, s předpokladem, že hodnota nemovitosti bude v budoucích letech stoupat (varianta č. 1). Alternativně je tato nemovitost vhodná pro vlastní bydlení s možností příjmu z pronájmů dalších bytů (varianta č. 2).

Zveme vás na prohlídku této nemovitosti, ať už osobní nebo virtuální. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání termínu prohlídky.
Realitní makléř:

Eva Kálecká
tel: 602818879

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 549 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop